Články

Tričko s potiskem

Youtube kanál Disney Channel Čr zveřejnilo další video ze série Soy Luna - Udělej si to sám. Tentokráté máme návod na tričko s potiskem.

Jestli video nefunguje klikni SEM.

Nová knížka

Na konci října vyjde nová knížka s tématem Soy Luna. Knížka ponese název ,,Rady a tipy pro aktivní holky´´. Knížka vyjde 31. října. Knížka bude stát 199 KČ.

↓ Obal knížky ↓

Vítězství v KCA Columbia 2016

Před nedávnem jsem psal článek o KCA Mexiko. Nyní se událo další KCA, ale v Kolumbii. Pojďme se rovnou podívat na výsledky. V ocenění za nejlepšího herce byli nominování Ruggero Pasqurelli(Matteo) a Michael Ronda(Simón). Vítězství v této kategorii si odnesl Ruggero, který nebyl na předávání, ale poděkoval skrz sociální sítě ZDE. A v ocenění o nejlepšího padoucha vyhrála jako v Mexiku Valentina Zenere(Ámbar). Pro obrázky z této akce klikni SEM.

Ruggero oslavil narozeniny

V sobotu 10. září oslavil jeden z hlavních protagonistů Soy Luny své narozeniny. Nyní už mu je 23 let. Nevíte kdo to je? To Ruggero Pasquarelli seriálový Matteo. Ruggerovi přeji vše dobré, úsoěchny v kariéře a mnohem více.

                                    Udělej si to sám

Před pár dny zveřejnil Disney Channel na svém kanále první video ze serie Soy Luna - Udělej si to sám. Nyní již samotné video.

V pátek 26. srpna zveřejnila představitelka Luny, Karol Sevilla. svou píseň Equivocacada.

Píseň od Karol Sevilly

V pátek 26. srpna zveřejnila představitelka Luny, Karol Sevilla. svou píseň Equivocacada.

Sociální sítě

Chtěli byste vědět, co herci ze Soy Luny dělají, kde jsou nebo víc? Proto jsem vytvořil seznam Instagramů, Twitterů, Facebooků herců. Sociální sítě herců uvidíte ZDE.

Poloviční epizoda

Dnes Disney Channel zveřejnil na svém youtube kanálu poloviční epizodu prvního dílu Soy Luny v češtině. Po shlédnutí poloviční epizody jsem se začal těšit na Soy Lunu v češtině ještě víc. Epizoda pod článkem.
Dnes se na youtube kanálu Disney Česká Republika objevila česká upoutávka na seriál Soy Luna. Užijte si jí pod článkem.

Jestli video nefunguje klikni SEM.

Česká upoutávka je na světě

Dnes se na youtube kanálu Disney Česká Republika objevila česká upoutávka na seriál Soy Luna. Užijte si jí pod článkem.

Jestli video nejde spustit klikni SEM.

Další ocenění Soy Luny

Herci ze Soy Luny konkrétně Karol Sevilla, Michael Ronda a Valentina Zenere byli nominováni na ocenění KCA Mexiko. Nakonec si však ocenění Villano Favorito odnesla pouze Valentina Zenere za roli Ámbar Smithové. Nakonec přináším pár obrázků ZDE.


Promo fotky

Přináším pár promo fotek k 1.sérii seriálu. Promo fotky k prohlédnutí ZDE.

Citáty

Přečtěte si pár citátů od herců Soy Luny. Citáty si přečtete ZDE.

Poslechněte si...

V seriálu se častokrát děj odehrává kolem hudby, a proto se podívejte na písně SEM.

Premiéry

Chcete vědět, kdy jsou premiérové díly Soy Luny, tak koukněte SEM.

Postavy

Podívej se a seznam se s postavami v Soy Luně ZDE.

Soy Luna začíná 5. září

Už 5. září v 19 hodin se dočkáme na obrazovkách Disney Channel nového seriálu Soy Luna. Seriál se bude vysílat od Pondělí do Čtvrtka. Seriál pochází od tvůrců Violetty a můžeme se také těšit na Ruggera Pasquarelliho, který hrál ve Violettě Federica.

Vytvořil:Pepča 
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky